MANİSA / SALİHLİ - Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

0.236.7153761
Seyrantepe Mh Şehit Polis Yüksel Özdemir Cd. No 42 Salihli/MANİSA
Vizyon
Sevgi, hoşgörü ve sabırla hep birlikte; öğrenciye yaşantı zenginliği sağlayan bireysel yeterliliklerin merkeze alındığı, ailelerin eğitim sürecine katıldığı, bireyin gelişimini sanatsal kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklendiği bir ortamda bireyi sosyal hayatta geçerliliği olan yaşam becerileriyle donatan, iş ve meslek edinme imkanı sağlayan, toplumu bilinçlendirmede rol almayı önemseyen bir anlayışla hizmet vermek istiyoruz.
Misyon
Özel eğitim olmadan çağdaş eğitimin olmayacağı bilincini ilke edinerek, özel eğitime gereksinimi olan çocuklarımıza bireysel farklılıkları doğrultusunda bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak onları toplumda kabul gören mutlu bireyler haline getirmek.
Başarılar
2011 yılında Pamukkale Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Ulusal futbol oyunlarında üçüncülük, Çukurova Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Ulusal Atletizm oyunlarında 3 birincilik, 1 ikincilik alınmıştır.
Salihli Halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.
İlçe merkezine 1.7 km Yürüme Mesafesi 25 dakika Araç ile 7 dakika